Monday, 6 February 2012

sales di mana-mana..!

Salam semua... Lama dah tak post entry... (ermm,... macamlah ramai sangat yang tertunggu-tunggu entri aku ni. he,he..). Hari ni kembali bekerja selepas tiga hari bercuti sempena Maulidur Rasul. Rupa-rupanya start keje lagi banyak duit keluar nih! Mana tidaknya... banyaklah pulak kengkawan yang bawak barang dagangan dari kampung masing-masing. Jumpa pulak orang yang rajin membeli cam aku ni. Sampai suami aku cakap aku ni ada mengidap sejenis penyakit... penyakitnya, penyakit suka membeli!

Antara barang dagangan yang ada.

Amboi, seronok makan sambil shopping...!

Aku terbeli jugaklah kemeja budak dengan kerongsang nih... masuk buku 55 dulu yer....!

2 comments:

  1. wah...lawanye tukang beli tu...hehe

    ReplyDelete
  2. nak angry bird tu...!!..

    ReplyDelete